Читај ми!

Спавање под звездама на литици земље Инка –за најхрабрије

Хотел са стакленом куполом посетиоцима ће омогућити да Мачу Пикчу, историјски локалитет упознају на необичан начин. Хотел се налази у Светој долини, између Куска и Мачу Пикчуа.

Смештен у срцу Свете долине Перуа, јединствени хотел је и центар за одмор. Од првог фебруара 2022. године, примиће и своје прве посетиоце. 

Хотел има необичну геодетску куполу која посетиоцима нуди авантуристичко искуство. Иначе, хотелом ће управљати локална заједница староседелаца Кечуана у сарадњи са Берманом, пензионисаним адвокатом из Торонта.

Посетиоцима ће понудити широке могућности за културно упознавање локалитета, активности учења, као што су ритуали лечења и излети до локалних рушевина Инка. „Перуанска света долина" својим посетиоцима нуди и духовну обнову, где свако може да пронађе мир.

„Берман је кроз локалну заједницу и шаманско учење успео да пронађе исцељење и инспирацију да људима понуди своја искуства", истакао је портпарол хотела „StarDome" у Перуу.

Хотел запошљава само локално становништво, има сопствено земљиште за производњу хране.
Купола хотела је по речима портпарола манифестација „сировог луксуза", кроз коју посетиоци могу да посматрају пејзаж. Подови хотела израђени су од мермера.

На доњем спрату хотела смештено је пет апартмана, а на горњем спрату налази се импресивни StarDeck, са стакленим зидовима од пода до плафона, као и телескоп за посматрање звезданог ноћног неба. Служи се традиционални доручак.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи