Читај ми!

Иако је за рушење – у најбољем је блоку и кошта два милиона долара

Кућа без спаваће собе продата је као „најгора кућа на најбољем месту“ у Сан Франциску за 1,97 милиона долара.

Кућа у Сан Франциску која нема ниједну спаваћу собу и која је описана као „најгора кућа у најбољем блоку" продата је за скоро два милиона долара.

Изграђена је 1900. године, и налази се у области Нои Вали у Сан Франциску, где је иначе просечна цена куће 2,1 милион долара.

Описана је као „фантастична прилика за извођача радова", уз опис да је некретнина „одлична прилика".

„Ово је шанса да, као мало ко други, изградите свој дом из снова. Кућа је окружена многим домовима вредним више милиона долара", наводи се у опису.

Међутим, даље се наводи да ће продавац „вероватно захтевати искључиво готовину".

На приложеним фотографијама, види се кућа у трошном стању, са прозорима закуцаним даскама и белом фасадом која се љушти.

Кућа има 20 квадратних метара, кухињу офарбану у жуто, као и апарате за које је јасно да су „у фази распадања“, као и купатило са огромном кадом.

Иако нема спаваћих соба, има велики плац и то је оно што је вероватно привукло купце.

Према писању локалних медија, кућа је понуђена на аукцији у оквиру конзерваторске продаје у децембру пре него што је продата за 1,97 милиона долара 7. јануара, по цени која је била 600.000 долара изнад почетне понуде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи