Читај ми!

Камион висио над литицом у Кини три дана

На друштвеним мрежама појавио се застрашујући снимак камиона који виси са литице у кинеској покрајини Шанси.

Камион који је превозио кукурузно семе путовао је уским планинским путем у округу Пингшун, близу границе са покрајинама Хебеј и Хенан, када је склизнуо са друма и остао да виси над понором.

Нешто касније на камион је наишао други путник који је возио тим путем. Три дана касније, уз помоћ три грађевинске машине, камион је успешно враћен на пут.

Срећом, возач и сувозач камиона успели су да изађу из камиона. Возач каже да је мислио да су „готови“ када је схватио да не може да се врати на пут.

Међутим, онда је схватио да могу да изађу кроз возачева врата, што су одмах и учинили.

Саобраћајна полиција потврдила је да је пут поново проходан 4. јануара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи