Читај ми!

Правила, правила… Краљевски стражар „прегазио“ дете

Јучерашња смена страже испред Лондонске куле изазвала је бурне реакције јавности у Британији и на друштвеним мрежама, након што је један од гардиста оборио дете које му се нашло на путу.

Снимак подељен на Тик-Току показује два стражара који марширају испред Лондонске куле (Tower of London) док су око њих окупљени бројни туристи.

Испред њих се одједном нашло дете, а један од гардиста је наставио својом путањом и оборио малишана.

Војник је подигао ногу да не нагази дете на земљи, викнуо и наставио да корача.

Снимак је изазвао бурне реакције.

Неки су критиковали гардисте због грубог понашања и поступка, док су други истакли да је кривица на родитељима који су пустили дете да изађе пред стражаре упркос знаковима и упозорењима да они по правилима не смеју да скрену или на било који начин поремете утврђену путању.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 14. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи