Читај ми!

Перорезом се одбранио од 4,5 метара дугачког естуарског крокодила

Мушкарац из Квинсленда избегао је судбину да постане плен четири и по метра дугачког естуарског крокодила тако што га је перорезом избо по глави након што га је гмизавац одвукао у реку код Кејп Јорка у аустралијској држави Квинсленд.

Шездесетогодишњак је отишао да пеца на свом имању прошле недеље на реци Макајвор, а на месту где је хтео да се постави стајао је ован. Након што га је отерао, забацио је удицу, али се мамац заглавио.

Док је покушавао да га ослободи, крокодил је искочио из воде и зграбио га за чизму и почео да га вуче у воду.

Успео је да се ухвати за корен мангрова и држи неко време, али је изгубио снагу и 4,5 метара дугачки естуарски крокодил га је одвукао у реку.

Шездесетогодишњи Аустралијанац је успео да извади перорез и више пута њиме убо крокодила по глави. Одједном га је крокодил пустио, а овај се панично попео на обалу.

Тада се одвезао у болницу у Куктауну, а одатле је превезен у Кернс где се и даље опоравља од својих повреда.

Стручњаци из министарства за животну околину разговарали су са њим у болници и потврдили да повреде које је задобио одговарају нападу крокодила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 17. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи