Каква просидба - уз снимак плућа и прстен, довитљиви Габријел запросио докторку Тамару

После годину и по дана тешког рада у Дому здравља у Алибунару, помажући другима, радиолошки техничар Габријел Муста и сам је оболео од коронавируса, али није клонуо духом. Болест и опоравак хтео је да искористи и да изненади своју девојку, докторку Тамару Миливојев са којом заједно ради.

Габријел Муста одлучио је да на оригиналан начин запроси своју девојку. Пожалио јој се на кашаљ и темепратуру и позвао је да погледа контролни снимак његових плућа на којем је написао „Удај се за мене", а поред срца је ставио прстен.

"Залепио сам га, нисам га прогутао као што неки коментаришу. Био је залепљен на моје груди док смо радили снимак", истакао је Габријел Муста, радиолошки техничар у Дому здравља Алибунар.

Био је ово најлепши снимак плућа који је Тамара до сад видела.

"Прстен је на срцу, али ја сам прво тражила периферије плућа забринута да се нешто не развија и тек онда сам видела да се нешто друго догађа и уочила сам прстен и ту је он већ клекнуо и тако се завршило", рекла је др Тамара Миливојев.

Њен позитиван одговор и његов негативан налаз на снимку најбоља су тренутно комбинација за њихов будући зајднички живот

"Видео сам да је доста забринута и мислио сам да је сад идеално време за то, јер преболео сам ковид и била је прилика да искористим снимак плућа и да све спроведем у дело", истакао је Габријел Муста.

Габријел и Тамара учинили су нешто лепо по чему ће памтими ово тешко време пандемије која ће надају се ускоро и проћи и да ће моћи на миру да се посвете припреми свадбе.

четвртак, 17. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи