Читај ми!

Одбојкашице на песку од сада могу уместо бикинија да носе шортсеве, али морају да буду уски

Међународна одбојкашка федерација променила је свој „дрес-код“ за играчице одбојке на песку, што значи да ће од сада моћи да носе шортсеве уместо доњег дела бикинија.

Промена је дошла након потеза норвешке женске одбојкашке репрезентације, која је кажњена зато што су играчице уместо прописаних доњих делова бикинија носиле шортсеве на Европском првенству у Шпанији.

Европска одбојкашка федерација им је тада за „непрописно облачење“ изрекла казну од 1.500 евра, односно 150 евра по играчици.

Са друге стране, Одбојкашка федерација Норвешке саопштила је тада да стоји уз своје спортисткиње и да ће платити било коју казну која буде прописана.

Нова правила гласе да играчице „морају да носе уске шортсеве“ и спортске топове.

Мушкарцима је такође прописано да носе шортсеве и спортске мајице, али се на наводи у правилима да морају да буду „уски“, преноси Си-Ен-Ен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 17. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи