Читај ми!

Буји, паји вожња – Хонгконг покреће аутобуске туре за спавање

Свако ко ужива у спавању током вожње може да посведочи колико лагана вожња и труцкање аутобуса могу да делују умирујуће.

Када му се пријатељ пожалио да има проблема са спавањем, маркетиншки менаџер хонгконшке аутобуске компаније „Улу травел“, Кенет Конг, смислио је савршено решење за путнике који муче муку са сном.

Аутобуска тура за спавање нуди путницима јединствену могућност да напуне батерије током најдуже аутобуске руте у Хонгконгу, дуге 75 километара.

„Када смо смишљали нове туре, видео сам поруку свог пријатеља на друштвеним мрежама да не може да спава због стреса на послу, али да без проблема заспи када путује аутобусом. Он нас је инспирисао да организујемо ову туру“, рекао је Конг.

Тура за спавање није бесплатна, али није ни много скупа. Цена карте креће се од 13 до 51 долара. Аутобус дабл-декер има четири различита типа кабина, укључујући бизнис и економске кабине са пригушеним звуком, кабине са проширеним простором за ноге и оне са панорамским погледом на спрату.

Све кабине подразумевају да путници добију и бесплатан поклон сет за спавање, који подразумева маску за очи и чепиће за уши.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 17. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи