Читај ми!

У италијанском Глупом хотелу ноћење од једног евра многима скупо због једног услова

Хотел из Риминија одлучио је да, у свету у којем очигледно цвета нарцисизам и сви желе да буду виђени и познати, боравак у њиховом објекту претвори у ријалити шоу искуство. Назив хотела је Stupido hotel (Глупави хотел).

Боравак у „Глупавом хотелу” за две особе кошта један евро за ноћ – али уз услов да гост, који  у хотелу одседа практично бесплатно, пристане да га камере снимају 24 сата дневно.

Дакле, све што гости буду радили у соби, радознале особе моћи ће да прате преко директног стриминга на друштвеним мрежама.

На четвртом спрату хотела који ће бити изолован од остатка објекта, биће постављене камере у три собе у којима ће одседати парови. Ту ће бити смештена и режија, а неизбежан ће бити и глас који ће коментарисати шта се дешава као водитељ правог ријалитија.

Једна камера ће бити постављена у сали за доручак, а трећа на тераси.

„Ово је дигитална епоха у којој сви живимо онлајн. Нон-стоп смо на Фејсбуку, Инстаграму или Тик-току, сви желе да буду виђени. Тако да смо ми одлучили да понудимо одмор по минималној цени, под условом да туристи жртвују своју приватност“, рекао је Фабио Силва, власник хотела, додајући да би би почетак тог пројекта требало да буде у априлу следеће године.

Дешавања у собама моћи ће да се гледају сваког дана преко Твича (Twitch) непрекидно – 24 сата, током 12 сати на каналу Јутјуб и два сата на Фејсбуку.

Хотел који је отворен и за особе које летују са псима, али не и за породице са децом, већ је добио огроман број захтева.

Цена соба је од 60 до 150 евра за ноћ, а ко буде пристао да га снимају, цена је само један евро.

Хотел је добио назив по песми познатог италијанског певача Васка Росија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи