Читај ми!

Имају диносауруса у дворишту, џиновски алигатор прогутао свог рођака за ужину

Американац из Јужне Каролине поделио је на друштвеним мрежама снимак огромног алигатора који гута другог мањег рођака, а многи корисници остали су запрепашћени величином гмизавца.

На снимку се види како из чељусти огромног алигатора, до пола зароњеног у језерцету, вире задње ноге и реп мањег алигатора.

У року од неколико секунди мањи рођак је завршио читав у стомаку џина.

Снимак је прегледан више од 4 милиона пута на Твитеру од када га је Тејлор Сопер поделио уз коментар: „Ово се десило у задњем дворишту мојих родитеља. Ужина је два метра дугачак алигатор.“

Тејлор је за Ју-Ес-Еј тудеј рекао да се сцена одиграла у округу Хори у Јужној Каролини. Његов отац је седео у кући када је кроз прозор видео шта се дешава, па је ухватио телефон и снимио шта је могао.

Како каже, ово није први пут да су видели већег алигатора како једе мањег.

Многи људи на мрежама остали су запрепашћени величином алигатора. „То што живите поред диносауруса ми је потпуно лудо“, „И даље мислиш да је то двориште ваше?“, само су неки од коментара на снимак. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи