Читај ми!

Није дом инфлуенсера, већ унутрашњост приватног авиона "Ербас А -220"

Велика шарена слова насликана спрејом ушла су у корпоративне авионе компаније "Ербас", захваљујући сарадњи са светски познатим савременим уметником Кирилом Конгом.

Захваљујући талентованом француском уметнику графита, познати пословни млазњак сада изгледа као галерија савремене уметности на небу. Пружа пријатну атмосферу, посебно за летове на дугим релацијама. Најупечатљивије део приватног авиона је велики труп који је изузетно простран и два пута шири од осталих пословних авиона.

Трпезаријска кабина осликана је уметничким елементима и пригушеним тоновима сиве, као метафоре живота. Простор може да прими осам гостију, на 73 квадратна метра.

Приватни апартмани или кабине су исто тако живо осликани брендираним текстурама и тканинама.

Целокупну кабину са потписом осмислио је дизајнерски тим ACJ TwoTwenty, као удобност, повезаност и функционалност у једном простору, а дизајн Кирила Конга уноси уметност боја у простор.

„Посебно издање кабине направљено је како би путницима било омогућено да се правилно одморе или уживају у финим оброцима са пријатељима и породицом, док се диве бојама", навели су и компаније "Ербас".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи