Читај ми!

Драгана и Стаменко стали на луди камен у геронтолошком центру - у седмој деценији живота

Око 170 корисника Геронтолошког центра у Крушевцу, као и запослени, имали су велики повод за славље - венчање и свадбу.

Ни године, ни време, ни место - нису препрека за најдубља осећања. Драгана и Стаменко љубав су крунисали браком у Геронтолшком центру где су се и упознали.

„Нисам често у прилици да баш оваква венчања обављам. Моја порука је да живот не престаје, односно да није дозвољено само младима да воле, дозвољено је свима нама само треба да пронађемо то осећање у себи, и да гласно кажемо да неког волимо", рекла је матичарка Оља Миловановић.

Брак је склопљен у предивном амбијенту. Кићени сватови, послужење, музика, традиционални бидермајер.

„Ја немам речи да захвалим целој организацији, нашег дома, прелепог дома. Како су приредили како је сређено, окићено и све ово. За 100 живота ја све ово не би овако нешто имала", изјавила је Драгана Глигоријевић.

Стаменко Глигоријевић каже да се сада, када је ожењен, осећа „много лепо“ и да очекује само промене на боље.

„Супер се слажемо, живимо 11 година заједно", каже Стаменко.

„Желим им срећу и весеље, и нека им буде све најлепше у браку, и да живе 200 година. Хвала им што сам добила бидермајер, до године следеће - можда се деси и мени да буде прилика", рекла је пријатељица брачног пара Оливера Сирар.

„Снове можете испунити и у старијим годинама, и у том трећем добу и да - изненађења не престају доласком у Геронтолошком центру. Они су наши дугогодишњи корисници. Победили су вероватно многе препреке за које ми знамо и не знамо. Победили су корону, обоје су били позитивни, обоје су ревакцинисани,  дали су пример да желе да живе, да желе да буду здрави и да желе да и даље буду у свом окружењу, што дуже да деле љубав", каже директорка Геронтолошког центра Јелена Мијаиловић.

Драгана и Стаменко који су зашли у седму деценију живота ,послали су снажну поруку да за љубав никада није касно и да живот треба заиста живети без обзира на године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи