Читај ми!

Северна Кореја пустила први снимак са Олимпијских игара два дана након што су завршене

Корејска централна телевизија приказала је 70 минута снимка женског фудбалског меча између Британије и Чилеа. Утакмица је одиграна 21. јула.

У прошлости Северна Кореја је почињала да приказује снимке са Олимпијских игара неколико дана након њиховог почетка, преноси јужнокорејска агенција Јонхап.

Снимак женског фудбалског меча преношен је без коментатора и био је лошег квалитета, па се не зна како су уопште стигли до њега.

Током претходних олимпијских смотри, Азијско-пацифичка радиодифузна унија нудила је Пјонгјангу снимке са Игара кроз партнерство са јужнокорејским сервисом СБС.

Овога пута то није био случај.

Северна Кореја није послала спортисте у Токио, наводећи као разлог страх од ковида-19.

Званично, Пјонгјанг тврди да нема забележене случајеве заражавања вирусом, али стручњаци истичу да је то мало вероватно.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи