Читај ми!

Као Гуливер међу Лилипутанцима, 14-годишња кинеска кошаркашица висока 226 центиметара

Жанг Зију је професионална кинеска кошаркашица. Оно што је издваја од других јесте да је висока 226 центиметара, а има само 14 година.

Зију, која потиче из источне кинеске провинције Шандунг, изазвала је велику пажњу када је на друштвеним мрежама подељен снимак, на коме се види како на утакмици постиже 42 поена, 25 скокова и 6 блокада.

Њена невероватна висина од 226 центиметара чини је правим џином на терену. Помало је деморалишуће за остале кошаркашице када треба да бране кош од ње, или још горе, нападну њен.

На снимку се види да без проблема постиже поене, блокира противнице и хвата лопте испод коша као од шале.

У коментарима су врло брзо почели да је пореде са кинеском НБА звездом Јао Мингом, који је висок 229 центиметара.

На својој изванредној висини Зију најпре треба да се захвали својим родитељима, који су обоје професионални кошаркаши, отац са 213, а мајка 198 центиметара.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи