Читај ми!

Ирски гимнастичар доказао да кревети у олимпијском селу могу да издрже секс

Ирски гимнастичар Рис Макленеган разбио је мит о томе да су организатори Олимпијских игара у Токију, са циљем да смање сексуалне односе између спортиста, у собе поставили кревете од картона, који једва могу да издрже њихову тежину.

Упркос томе што је на Олимпијским играма спорт на првом месту, опште је позната чињеница да су сексуални односи веома чести у атлетском селу. Не мора се бити геније да замислите шта ће се десити када младе, здраве људе у најбољој телесној форми ставите на ограничени простор.

Ипак, на концу пандемије коронавируса наратив се мало променио. Домаћини су забранили публику на стадионима, а спортисти не смеју да излазе из олимпијског села док траје такмичење и моле се да се социјално дистанцирају.

Једна од уобичајених занимљивости везаних за ОИ је број кондома који се подели атлетама. Организатори у Токију планирају 160.000 комада, односно 14 по спортисти.

Ако вам то делује као много, то је ништа у поређењу са бројем који је подељен у Рију 2016. године – 450.000 кондома.

Почеле су да круже и гласине да су у собама олимпијског села постављени слабашни кревети од картона као један од начина да онемогући спортисте да у њима имају сексуалне односе.

Теорију о анти-секс креветима подгрејао је и амерички дугопругаш Пол Келимо, који је у једном од твитова поставио фотографије соба и кревета.

Међутим, ирски гимнастичар Рис Макленаган поставио је снимак на друштвеним мрежама у којем разбија мит о слабашним анти-секс креветима.

„У данашњој епизоди лажних вести са Олимпијских игара - анти-секс кревети. Наводно су направљени да пукну под изненадним покретима. Све је лаж. Лажне вести“, рекао је Ирац скачући по кревету.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи