Читај ми!

Принудно слетање америчког „црног јастреба“ на трг у Букурешту

Хеликоптер америчке војске морао је принудно да слети на трг Шарла де Гола у Букурешту где је оборио неколико бандера.

Румунско ваздухопловство је због инцидента са „црним јастребом“ отказало за данас планиране пробе поводом Дана авијације, који ће бити одржан 20. јула.

Хеликоптер, који је планиран за свечаност, нагло је почео да губи на висини, а пилот је био принуђен да слети на једну од главних градских улица – Булевар авијатичара код трга Шарл де Гол.

Приликом слетања, хеликоптер је директно оштетио један комби и оборио неколико бандера за уличну расвету, а једна од њих пала је паркирани аутомобил.

Америчка амбасада сарађује са румунским властима на решавању ситуације, јављају локални медији.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи