Читај ми!

Где му стане? Американац појео 76 хот догова за 10 минута

Шампион у брзом једењу Џои Честнат оборио је свој претходни рекорд појевши 76 хот догова на годишњем Нејтановом такмичењу, које се традиционално одржава 4. јулa.

Апсолутну доминацију на овом такмичењу Џои је зацементирао својом 14. победом и надмашио свој прошлогодишњи рекорд за један хот дог.

Тридесетседмогодишњи Американац са поједених 76 хот догова за 10 минута заиста доводи у питање наше схватање људског тела и пробавног тракта.

Чисто илустрације ради, Џои је за 10 минута унео око 23.000 калорија.

Жене су ове године на такмичењу подбациле. Победница је била 37-годишња учитељица Мишел Леско из Аризоне, која је појела скоро 31 хот дог, што је 17,5 хот догова мање од рекорда постављеног прошле године.

Нејтаново такмичење одржава се сваког 4. јула још од 1972. године.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи