Сатима држао нос изнад воде да би преживео

Један Аустралијанац је остао заробљен у великој бари, када му се багер који је возио преврнуо са насипа. Сатима је морао да држи нос изнад воде како би могао да дише.

Данијел Милер (45) управљао је мини-багером на свом поседу, око 300 километара северно од Сиднеја. Када је ивица насипа попустила под теретом, возило је упало у оближњу бару, а фармер је остао заробљен у њој.

Милер је тада морао да заузме јога позу, извијајући леђа уназад како би издигао главу изнад површине воде. И тако је стајао пет сати, док га није пронашао комшија, пошто је чуо његове повике у помоћ.

„Био сам заробљен и морао сам да држим главу изнад воде, користећи руке. Мислим да је то била поза 'кобре'“, нашалио се после Милер за Дејли телеграф.

„Нисам јоги, али мислим да ми је јога спасла живот. То и воља за животом“, истакао је Аустралијанац.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи