Полиција на франкфуртском аеродрому тражила од жене да докаже да доји

Гајатири Бозе рекла је за Би-Би-Си да ју је аеродромско обезбеђење у Франкфурту понизило када је од ње тражило да докаже да доји, јер је у њеном пртљагу пронађена пумпа за извлачење млека, а путовала је без детета.

Немачка полиција је одбила да те оптужбе прокоментарише за Би-Би-Си, али је рекла да такве мере свакако нису део рутинске процедуре.

Бозе, која је путовала сама, рекла је да је кренула да се укрцава на лет за Париз када ју је обезбеђење зауставило током прегледа ствари.

Тридесеттрогодишња жена из Сингапура навела је да је одведена на испитивање, након што је њена торба, у којој се налазила пумпа, прошла кроз скенер.

Испрва јој нису веровали. „Ви дојите? Где вам је онда беба? У Сингапуру?“, питали су ме из обезбеђења.

Истиче да јој нису веровали ни када им је објаснила да је уређај у ствари пумпа за извлачење млека из дојки. Задржали су јој пасош и одвели је у просторију са полицајком.

„Тражила је да откопчам блузу и покажем јој груди. Онда ме је питала зашто немам ништа прикачено за груди ако избацујем млеко. Тада сам јој објаснила да не постоји уређај који је стално прикачен, већ машина која извлачи млеко када се стави на дојку“, испричала је Бозе за Би-Би-Си.

Чак ни то није било довољно, већ је полицајка тражила да јој покаже да доји тако што ће ручно избацити мало млека.

„Била сам шокирана. Нисам била сигурна шта ће ми урадити уколико одлуче да ме даље испитују“, рекла је Бозе, која је истакла да ће их тужити за „срамотан“ третман.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи