Шетња кроз природу, кад оно у жбуњу...

Не, није у питању сцена из Спилберговог „Парка из доба јуре“, већ из једног од резервата на Флориди. Џиновски алигатор снимљен је како пролази десетак метара од групе природњачких ентузијаста, који су били одушевљени тим сусретом.

Ким Џојнер, која је снимак поставила на Фејсбуку, рекла је за Хафингтон пост да је са групом људи истраживала резерват близу Лејкленда, када су чули да нешто шушка у високој трави.

„Шетали смо, а ја сам успут и фотографисала. Туда често пролазе алигатори, а тог смо чули и видели на време, па смо му оставили простора. Они само хоће да пређу из једне баре у другу“, објаснила је Ким.

Према проценама, алигатор је око четири и по метра дугачак, што је приближно величини највећег званично измереног примерка, који је био дугачак 4,3 метра.

Такви сусрети ипак нису толика реткост – у јуну је на терену за голф играче изненадио огромни алигатор.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи