Годинама вукао терет – два и по килограма сопственог крзна!

Персијски мачак Синбад је годинама за собом вукао скоро два и по килограма ућебаног крзна, које је висило са њега. Из дома старијег човека, Синбада је спасaо запослени у једном азилу у Чикагу, где је мачак добио одговарајућу негу и доживео невероватну трансформацију.

Елиот Серано из друштва "Anti-Cruelty" („Против окрутности“) у Чикагу открива да „старији мушкарац није био у стању да води рачуна ни о себи, а то се на мачку и те како видело“.

Када је ућебано крзно обријано са мачка тешког три килограма, испоставило се да је његова длака тежила скоро колико и занемарена животиња.

Нажалост, Синбаду су мишићи ногу атрофирали, али он није одустајао, преноси сајт Борд панда.

„Био је толико толерантан и диван током шишања. Трајало је сатима. Морали смо на силу да га хранимо како би му правилно функционисао дигестивни систем и како не би дошло до оштећења бубрега“, додаје Елиот.

Синбада је усвојио радник који га је спасао, а који истиче да је мачак дружељубив и добар према људима, иако сам годинама није третиран на тај начин.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи