Украдена као беба, нађена после 18 година

Американка Камаја Мобли, која је као новорођенче украдена из болнице на Флориди, пронађена је после 18 година у Јужној Каролини, где је полиција ухапсила жену која ју је одгајила и осумњичила је за њено киднаповање.

Aгенција АП наводи да је беба била стара свега осам сати када ју је 1998. из болнице Универзитетског медицинског центра у Џексоновилу одвела жена која се представљала као медицинска сестра.

Полиција је ухапсила 51-годишњу Глорију Вилијамс из Волтербороа, којој је под оптужбом за киднаповање одређен притвор.

У Џексонвилу је права породица Моблијеве „плакала од среће“ након што јој је полицијски детектив саопштио да им је „беба“ пронађена, преноси АП.

После само неколико сати девојка је успоставила први контакт са њима путем видео-чета.

„Потпуно личи на свог тату. Понаша се као да смо све време били у прилици да причамо. Рекла нам је да ће ускоро доћи да нас види“, рекла је америчкој агенцији баба по очевој страни Вилма Ејкен.

Шериф града Џексонвила Мајк Вилијамс изјавио је данас да је Моблијева идентификована анализом ДНК и додао да она није ни знала које име је носила по рођењу.

Према речима Вилијамса, девојка је у добром стању, али је пренеражена због овог сазнања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи