„Повољно“ се продаје ложа у Ројал Алберт холу

Приватна ложа у Ројал Алберт холу, чувеној концертној дворани у централном Лондону, продаје се за три милиона долара.

„Повољно“ се продаје ложа у Ројал Алберт холу „Повољно“ се продаје ложа у Ројал Алберт холу

„Приватна ложа са 12 места оглашена је на продају за 2,5 милиона фунти (2,88 милиона eвра)“, рекао је мeнаџер „Херодс некретнина“ Николас Шо.

Љубитељи уметности с дубљим џепом који се одлуче за куповину, добиће прилику да седе поред британске краљице Елизабете Друге и других личности из британског јавног живота, наводи агенција АП.

Према његовим речима, обвезница траје 849 година и може се преносити са генерације на генерацију. Очекује се да ће купац бити Британац.

Концертна дворана Ројал Алберт хол отворена је 1871. године у Лондону. Има 5.272 места, од којих се 1.300 налази у приватном власништву.

Ложа која је оглашена на продају удаљена је пет ложа од краљичине.

Свечаност доделе награда Британске филмске академије одржаће се ове године управо у Ројал Алберт холу, а очекује се и долазак чланова британске краљевске породице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи