Прабака се грешком молила фигурици из „Господара прстенова“

Кажу да је свакоме неопходно да у нешто верује, а једна прабака из Бразила годинама се, сасвим случајно, молила фигурици из филма „Господар прстенова“, верујући да је реч о фигурици Светог Антуна Падованског.

То је открила њена рођака Габријела Брандао, шминкерка из Флоријанополиса, града у Бразилу, када је пажљивије погледала фигурицу своје прабаке и приметила да нешто није у реду.

Габријела је уз помоћ Гугла сазнала да је била у праву – уместо да је интернет претраживач објавио резултат „Свети Антун Падовански“, заправо је избацио појам „Елронд“. Елронд је Полувилењак из филмске трилогије Господар прстенова, владар Ривендела, кога тумачи глумац Хјуго Вивинг.

Пре него што је то открила збуњеној прабаки, Габријела је фотографије фигурице поставила на друштвене мреже, уз опис: „Прабака моје ћерке се сваког дана моли лику Светог Антуна, али ако се погледа ближе...“.

Габријела је за популарни сајт Базфид (Buzzfeed) рекла да су покушали одмах да јој објасне, али да није разумела у почетку.

Габријелина објава је након тога подељена више од 4.000 пута.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи