Две деценије није говорио са супругом јер је превише пажње поклањала деци?!

Отоу и Катајама Јуми су брачни пар који има троје одрасле деце, живе складно и воле се. То се, међутим, не би рекло јер Јапанац својој жени није упутио ни једну једину реч у последње две деценије, иако jе она свих тих година говорила са њим.

Све је почело када су у дом брачног пара Јуми стигла деца. Отоу је, како данас каже, био нормалан отац који је учествовао у васпитавању деце, али му није одговарала количина пажње коју је његова супруга поклањала малишанима.

Почео је да се, како сам каже, дури и престао је да разговара са њом. Агонија је трајала 20 година. Катајама је свакодневно сасвим нормално постављала питања и причала супругу разне ствари, а током читавог периода Отоу је одговарао климањем главом и мрмљањем.

Овај необични случај доспео је у једну телевизијску емисију у Јапану када је њихов син одлучио да потражи помоћ како би „помирио“ родитеље.

„Никада их нисам чуо да разговарају. Мама говори, али отац не“, пожалио се 18-годишњи Јошики у емисији. Његове старије сестре такође тврде да не памте да су оца икада чуле како се обраћа њиховој мајци.

„Био сам љубоморан, дурио сам се. Сметало ми је што је престала да ми поклања пажњу и посветила се деци. Мислим да је ово отишло предалеко, више нема повратка“, рекао је Отоу.

Уредници емисије уговорили су састанак брачном пару у парку у којем су се упознали. Њихова деца су посматрала сусрет и почели су да плачу када је њихов отац напокон упутио неколико речи њиховој мајци.

„Превише је времена прошло откако нисмо разговарали. Посветила си се деци и одлично си их одгајала. Захвалан сам ти на томе и обећавам да наша будућност неће бити толико тиха“, обећао је Отоу својој жени.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи