Деда Мраз слетео на Аеродром „Батајница“, па поделио поклоне

Припадници 204. ваздухопловне бригаде Војске Србије, у сарадњи са фондацијом „Осмех на дар“, поделили су пакетиће деци из СОС „Дечјег села“ из Обреновца, из Дома за децу и омладину из Панчева, и породицама са више деце.

Деда Мраз слетео на Аеродром „Батајница“, па поделио поклоне Деда Мраз слетео на Аеродром „Батајница“, па поделио поклоне

Малишанима је пакетиће донео Деда Мраз који је авионом Војске Србије „антонов 26“ слетео на Аеродром „Батајница“. Мајор Милан Жунић из команде 204. ваздухопловне бригаде каже да је ово четврта Дедамразијада, којом је Војска Србије желела да обрадује најмлађе.

„Ово је најрадоснији дан на Аеродрому 'Батајница'. Толико ведрине на једном месту сви примећујемо, они зраче радошћу због доласка Деда Мраза, добре виле и поклона“, рекао је Жунић новинарима.

Пакетиће је примило 26 штићеника и 10 малишана из породица са више деце, рекао је Андрија Тешмановић из Фондације „Осмех на дар“.

„Деца су пресрећна, а ови празници су њима нешто најлепше. Нама је задовољство да им те празнике улепшамо“, каже Тешмановић.

Александар Орловац из панчевачког Дома за децу задовољан је због дарова, а највише му се, каже, допало то што је могао да уђе у авион и погледа како све то изгледа.

„Супер се осећам, предивно је било данас“, рекао је Орловац.

Осим припадника Војске Србије, домаћини су били и деца из Спортског друштва „Света Србија“ из Београда. Они су такође учествовали у прикупљању слаткиша, играчака и школског прибора за своје вршњаке.

У акцију су се осим припадника 204. ваздухопловне бригаде укључили и припадници Клинике за анестезиологију ВМА.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи