Рођендански позив на „Фејсбуку“ – 1,3 милиона пријава

Тинејџерки из Мексика би на прославу 15. рођендана могло да дође чак милион гостију, након што су њени родитељи снимили и објавили видео-позивницу, која је постала хит на интернету.

Како преноси АФП, прослава 15. рођендана је и иначе велика ствар у Латинској Америци, али прослава Рубиног рођендана могла би да постане феномен.

„Ћао, како сте? Желели бисмо да вас позовемо на прославу 15. рођендана наше ћерке Руби Ибара Гарсије у Ла Хоји“, рекао је њен отац у видео-снимку, носећи каубојски шешир.

Док набраја бендове који ће свирати на прослави и најављује трку коња са главном наградом од око 500 долара, његова супруга и Руби стоје поред њега.

„Сви су позвани“, каже отац.

Видео-снимак постао је врло популаран на интернету, па је чак 1,3 милиона корисника Фејсбука навело да ће присуствовати тој прослави.

„Ово је сад измакло контроли“, рекао је Рубин отац и објаснио да то не значи да они нису желели да позову све, него да је то нешто што нису очекивали, јер су мислили да ће на прослави бити око 800 људи.

Руби је од објављивања позивнице постала нека врста „националне сензације“, а поједине авио-компаније искористиле су то за сопствену промоцију, нудећи повољније цене за летове.

Чак је направљена и видео-игра у којој тинејџерка хода црвеним тепихом и баца позивнице свима. Локалне власти одлучиле су помере место прославе на већу површину и пошаљу обезбеђење на оно што мексички медији називају „журком године“.

Међутим, та прича није забавна свима у Мексику, па тако има и оних који сматрају да је „све прерасло у скандал“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи