Дечак пронашао мајку захваљујући „Јутјубу“

Видео-снимак на „Јутјубу“ помогао је дечаку у Сједињеним Америчким Државама да пронађе мајку која је нестала још у новембру прошле године.

Прича је почела да се развија након што је Брук Робертс, који је познат по друштвеним експериментима и подвалама које објављује на свом Јутјуб каналу, објавио видео-снимак на којем дели храну бескућницима у Лос Анђелесу.

На видео-снимку Робертс је дао сендвич жени која је пушила цигарету и читала магазин док је седела у злогласној улици Скид Роу. Из радозналости видео-снимак је погледао десетогодишњи дечак Еван Олсен који живи на Флориди и на њему препознао своју мајку.

Реч је о Џејми Гарлингхаус која је нестала у новембру прошле године и за коју породица није знала ни да ли је жива. Од раније је познато да је Џејми душевни болесник и да је имала проблема са зависношћу.

Седам дана након објављивања видео-снимка Робертс је добио мејл од дечаковог оца Едија који му је објаснио да је жена у „црвеном џемперу, црним уским панталонама и љубичастим патикама“ мајка његовог сина.

„Не могу да верујем да си је пронашао, ти си чудо, Бог те је послао“, написао је Еди у мејлу.

Дечаков отац објаснио је да је његов син плакао сат времена након што је видео своју мајку у видео-снимку с обзиром на то да нису веровали да је још жива.

Робертс и Еди су одмах одлучили да отпутују у Лос Анђелес да би пронашли Џејми. Провели су неколико дана ходајући улицама и тражећи од људи било какве информације о жени све док једне вечери Еди није послао поруку да је коначно пронашао Еванову мајку.

Исте вечери довели су је у хотел да би се окупала и наспавала, а већ сутрадан кренули су и у куповину нове одеће и мобилног телефона.

За Едија финансијски није било могуће да издржава Џејми у Лос Анђелесу, али се нада да ће ускоро и она добити свој дом на Флориди.

Брук је све време камером документовао потрагу за женом, а видео-снимак је завршио са сузама на лицу молећи све добре људе да помогну Џејми и њеној породици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару