Да, ово је хотелска соба!

Постоји ли соба са бољим погледом? Тешко! За само 230 евра и ви можете преноћити у њој.

Да, ово је хотелска соба! Да, ово је хотелска соба!

"Null Stern", концептуална хотелијерска компанија, редефинисала је појам камповања, отворивши хотел без крова, зидова, па чак и купатила!

У сарадњи са угоститељем Данијелом Шарбонијеом, у кантону Граубинден, под ведрим швајцарским небом на надморској висини од 2.000 метара, средили су један „ћошак“ у којем се сада може преноћити за 230 евра.

Око вас је само предивна природа, а што се обављања нужде тиче, постоји један јавни тоалет на десетак минута хода одатле.

Дизајн (сваке) „собе“ је минималистички – само брачни кревет, ноћни сточићи и лампе.

Ипак, имаћете батлера на располагању који ће вас дочекати и ујутру вас послужити сендвичем са саламом и кафом.

Треба имати на уму да се соба може користити сваке ноћи од пролећа до јесени, а резервације могу бити отказане у последњем тренутку услед лошег времена.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи