Када полицајци спасу рођендан у задњи час

Токси Андрес из Арканзаса на прославу 10. рођендана позвао је доста својих школских другара, али баш ниједан од њих се није одазвао. Тугу на дечаковом лицу заменио је осмех када су се појавили незвани гости – полицајци.

Разочараног десетогодишњака страшно је погодило што му другари нису дошли на рођендан, али када је његова мама целу причу објавила на Фејсбуку, екипа локалних полицајаца одлучила је да спасe ствар.

Не само да је малишан постао популаран у разреду, него су и полицајци постали праве светске звезде, јер су Токсија изненадили у пуној опреми и вратили му осмех на лице.

Дечак је тако добио прилику да сазна све о послу полицајца, испробао је полицијску сирену и упознао службеног пса, а неочекивани гости су донели и торту и са слављеником заиграли кошарку.

„Не само да су се појавили на његовом рођендану у службеном возилу, већ су донели и торту, повели службеног пса. Дозволили су му да се игра с Рихном, чак је и укључио сирену на ауту. Играли су заједно кошарку. Заједно су јели торту. Улепшали су мом дечаку рођендан и захвална сам им из дубине душе. Хајде, људи, учинимо их славнима јер ја им се за овај гест другачије никада нећу моћи одужити“, написала је Токсијева мама на друштвеним мрежама.

Токсију су ускоро почеле да стижу и рођенданске честитке из целог света - од Канаде преко Новог Зеланда до Европе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи