Велико бекство кроз одводну цев у океан

Хоботница величине лопте за рагби успела је да се провуче кроз уску цев у Националном акваријуму Новог Зеланда „Напијер“ и врати се у океан на слободу.

Инки је поклоњен акваријуму „Напијер" пре две године, након што је спасен из мреже за хватање ракова, пренела је агенција АФП.

Инки је побегао на слободу пошто се провукао кроз малу рупу у свом акваријуму и отклизао се преко мокрог пода до цеви пречника од 15 центиметара, кроз коју се провукао и завршио у океану.

„Хоботнице су веома интелигентне и веома радознале животиње и имају обичај да истражују кад год им се за то пружи прилика“, изјавио је менаџер акваријума Роб Јарел.

„То што је имао само малу рупу у свом акваријуму му је било довољно да побегне, а ми смо на поду приметили мокри траг који је водио до једне од четири одводне цеви“, рекао је он.

"Хоботнице су сјајне кад је реч о нестајању без трага“, рекао је Јарел и додао да ће особље акваријума помно пазити на другу хоботницу која им је остала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи