Уловили чудовиште које им је прождирало стоку

Алигатор од 360 килограма ловио је стоку на једној фарми на Флориди и наносио велику штету фармерима, а живео је близу оближњег појила.

Ловци на Флориди убили су праву неман од алигатора дужине четири и по метра који је нападао и јео краве. Животиња од 360 килограма убијена је близу једне фарме близу Окичобију.

Ли Лајтси, власник фарме, и ловац Блејк Годвин пронашли су животињу близу оближње баре, које је стадо користило као појило.

У барама смо пронашли остатке животиња за које смо утврдили да су краве са фарме. „Алигатор их је нападао када су долазиле да пију воду“, истакао је Годвин.

Алигатор је у суботу кренуо у лов и изронио из баре на неколико метара од њих, а одмах након тога су пуцали у њега и убили га. Колики је најбоље говори чињеница да су из баре морали да га извуку трактором.

Месо предатора ће донирати, а тело препарирати и изложити.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи