Најскупљи бродови на сајму продати за готовину!

Пре два дана објавили смо да је на Сајму наутике продат најскупљи брод од 380.000 евра, а новост је да је он купљен за готовину. И други брод исте марке вредности око 250.000 евра двоструко је капарисан, а купци су спортисти и естетски хирурзи.

Брод „монтереј 360“ који кошта 380.000 евра највећа је куповина овогодишњег сајма. То је једини амерички брод тог типа у Европи.

На испоруку се чека годину дана. Продавци имају проблема да изађу у сусрет жељама купаца, иако они не питају за цену.

Овај чамац, иако продат, требало је да буде главна атракција Сајма наутике. Ипак, није изложен јер је огроман.

Уместо њега - изложен је мањи чамац исте фирме, такође веома популаран и тражен, чија је цена нешто мања од 250.000 евра. И он је већ капарисан.

Интересантно је да се оваква пловила купују искључиво за готовину.

Наши наутичари који купују пловила често не купују чамце наменски. Не знају да праве разлику између речних и морских, али и много их мање користе него у ЕУ.

Потенцијал наших река је велики па се у наутици може очекивати само раст. За неколико хиљада евра можете купити чамац из снова и пловити по Сави и Дунаву.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи