Разуларена хорда родитеља уништила деци Ускрс

Традиционални лов на јаја компаније ПЕЗ завршио се пре него што је било планирано због безобразних и безобзирних родитеља, који су гурали децу и отимали им јаја често их остављајући на земљи у сузама.

Шон Питерсон, генерални менаџер посетилачког центра компаније ПЕЗ у Контектикату где је и организован догађај, рекао је да не може да верује како су се неки родитељи понашали и да је веома разочаран због свих дешавања.

„Лично сам ово схватио. Не желим да се ово негативно одрази на компанију јер смо имали најбољу намеру. Било је забавно све док родитељи нису узели ствар у своје руке“, истакао је Питерсон.

Особље је ПЕЗ-а поставило је 10.000 јаја на три поља за различите узрасте и планирало огласи почетак за свако од поља када се лов на претходном заврши.

Проблем је био у томе што су многи родитељи који су довели децу игнорисали правила, улетели на поља пре сигнала и претворили читав догађај у апсолутни хаос.

„Пронашла сам свог четворогодишњег сина како хистерично плаче у пољу“, рекла је Никол Велч, чији је малишан Винсент објаснио после да га је неко гурнуо, отео му јаја и сломио канту.

Неколицина родитеља трчала је пољима, гурајући учеснике и потпуно упропастила породични догађај. Једна старија жена истакла јој је унук прошао са поломљеним носом.

ПЕЗ је саопштио да је њихово особље молило родитеље да поштују правила, али да су их једноставно преплавили.

„Због поступака неколицине, леп догађај претворио се у хаос. Желим искрено да се извиним свим гостима. Само смо желели да направимо леп догађај за локалну заједницу и окупимо људе“, рекао је Питерсон.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи