Изашао на пиво близу Лондона, пробудио се у Барселони

Викенд излазак у град за Александера Кавијела испоставио се да ће бити догађај за памћење. Након неколико тура пива и других алкохолних пића у близини Лондона, млади Британац се одвојио од друштва, а сутра ујутру га је пробудила шкрипа авионских гума на писти у Барселони.

Једно. Друго. Треће. Барселона! Тако би отприлике Александер описао излазак у град прошлог викенда. Са друштвом се нашао у Челмсфорду, око 45 километара удаљеном од Лондона.

Изашли су у клуб, где је забава трајала до 2.30 ујутру. Александер се тада одвојио од друштва.

„Протеклих неколико викенда ја и моје друштво редовно смо излазили, што је прилично чудно, али смо само хтели да уживамо у животу и мало се забавимо. Прошлог викенда сам се одвојио од њих и отишао да поједем нешто. Тамо сам видео аутобус који вози за Станстед и помислио: 'Баш би било лепо одлетети негде'“, присећа се Александер.

Следеће чега се сећа је да се налази у авиону и да му се све чинило врло стварним, али да је на крају закључио да вероватно сања.

„Онда сам се пробудио у Барселони током слетања авиона. Одмах сам звао родитеље. Мама је била баш забринута, а тати је било забавно и рекао ми да искористим време и добро се забавим“, каже Британац.

Одлучио је да послуша оца и остане три дана у Шпанији. Провео је још три забавне ноћи у Шпанији, добио благе опекотине, а цело путешествије коштало га је 1.264 евра.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи