Tобоган на пет спратова усред тржног центра!

Робна кућа „Принтемпс“ у Шангају може да стане раме уз раме са француским робним кућама, и по уређењу и по квалитету робе и по услугама. Ипак, продаја из месеца у месец неумољиво опада. У покушају да привуче потрошаче, руководећи кадар одлучио је да уведе неку несвакидашњу новину.

Резултат одржаног пословног састанка је пет спратова висок тобоган у облику змаја, који ће бити пуштен у марту. Спуштање се неће наплаћивати!

Упркос томе што су бројни корисници друштвених мрежа исказали забринутост у погледу безбедности деце, сматрајући да се деца приликом спуштања могу повредити, па чак и настрадати, надлежне службе наводе да постављање тобогана не захтева званичну инспекцију јер не спада у категорију специјалне опреме, пише Шангај дејли.

Робна кућа ће тестирати тобоган пре његовог отварања за јавност, како би се уверила да је безбедан за употребу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи