Псовала Ердогана, муж је пријавио полицији

Бирајући између брачне среће и љубави према Реџепу Ердогану, његов суграђанин је одлучио да пријави супругу полицији због вређања турског председника.

Псовала Ердогана, муж је пријавио полицији Псовала Ердогана, муж је пријавио полицији

У Турској се све чешће догађа да се особе судски прогоне због вређања политичара а неки буду осуђени и на затворске казне, преносе турски медији.

Према листу Yeni Şafak, мушкарац идентификован као Али Д. снимао је своју жену док је у кући вређала Ердогана (слика изнад, извор: sputniknews) након што га је видела на телевизији и запретио јој је да ће видео-снимак предати полицији уколико не престане.

Изгледа да је супруга ипак наставила, па је мушкарац однео видео-снимак у полицију.

Његова супруга је потом поднела захтев за развод.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи