Читај ми!

Храбри комшија спасао бебу која је висила са трећег спрата!

Једну бебу у Кини спасао је оближњи пешак, видевши је како виси преко ивице балкона док јој је глава била заглављена између сигурносних решетки на тераси.

Беба, за коју страни медији наводе да је дечак, некако је успела да се провуче кроз решетке на балкону. Шокантни моменат који се догодио у Гуејџоу у Кини ухваћен је камером. Мајка детета није била код куће када се инцидент догодио.

Видео-снимак приказује дечака, који не делује старије од годину дана, како виси са угла терасе.

Док дете виси са балкона, један човек налази се на тераси испод и држи дете како би му олакшао притисак на врату и спречио било какво озбиљно оштећење.

Очевидац са презименом Тенг рекао је да је заједно са четири мушкарца држао јорган испод њих у случају да дете падне са зграде. Један од мушкараца се претходно попео на терасу са које је висило дете.

„Да је дете пало, пало би на јорган и преживело", изјавио је Тенг.

Цео процес је трајао око десет минута, пре него што су коначно успели да га одгурну на терасу.

Цаји Конгфеји, један од људи који су се попели на балкон, разговарао је са локалним новинарима након инцидента.

„У тренутку када смо нас двојица полако пришло дечаку са обе стране балкона, због лабавих прозора на другом спрату, бојали смо се да неће издржати тежину одраслог човека“.

Према сајту Eastday, мајка детета, госпођа Јанг, рекла је да је пре инцидента мислила да њена беба спава па је отишла да се види са својом мајком.

За то време, дете је некако дошло до балкона и прошло кроз отвор између сигурносних решетки.

Породица дечака је наводно у потрази за људима који су га спасли да би им се лично захвалила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи