Имао 165 килограма, а сада изгледа као Бред Пит и одушевљава људе гласом

Рик Сноудон се британској, али и светској јавности, представио у талент шоуу "The Voice", а својим гласом одушевио је жири. Међутим, женски део публике остао је очаран и физичким изгледом, а додатно их је све запрепастило када је Рик сутрадан поставио фотографије из младости на којима је имао 165 килограма.

„Изгледа као Бред Пит у младости“, само је једно од поређења које је Рик добио након аудиције у познатом британском програму, а изводећи нумеру I Put A Spell On You, показао је и завидне гласовне могућности.

Према сопственом сведочанству, музика га је вратила на прави пут, помогла му у борби против депресије и улила му самопоуздање које му је било прекопотребно.

„Док сам одрастао увек сам био пунији, али сам се полако, из године у годину, повећавао. Било ме је страшно срамота због тога и уопште нисам проводио време у друштву других људи. Закључао сам се у кућу четири и по године, када сам се окренуо музици и научио да свирам гитару. Схватио сам да једина ствар које ме више испуњава од хране је наступање, а нико не жели да гледа рок звезду од 165 килограма“, написао је дан након наступа на Инстаграму.

Каже да га је у најтежим тренутцима био страх да погледа у огледало, а чак се и туширао затворених очију.

„Окружио сам се музиком и то ме је спасило. То је нешто што радим целим бићем, а певање је једина ствар коју могу да упоредим са чоколадом. Сада када сам смршао, желим да инспиришем друге људе. Пре десет годинам никада не бих поверовао да ћу бити на аудицији за The Voice“, поручио је Рик.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи