Читај ми!

Воштана фигура Путина у Јагодини крајем марта

Председник Скупштине града Јагодине, Драган Марковић – Палма, открио је да је завршена израда воштане фигуре председника Руске Федерације Владимира Путина за Музеј воштаних фигура у Јагодини и да њено постављање у музеј чека госте из Москве.

Воштана фигура Путина у Јагодини крајем марта Воштана фигура Путина у Јагодини крајем марта

„Фигура председника Руске Федерације Владимира Путина је завршена и биће смештена у Музеј крајем марта. Чекамо госте из Москве да присуствују том чину“, рекао је Драган Марковић - Палма.

Марковић је раније открио да су фигуру председника Руске Федерације направили вајари Зоран Ивановић и Бранислав Црвеноковић из Београда и да „Путин само што не проговори“.

„Одлучили смо се да направимо воштану фигуру Путина, захвални Русији и Путину, имајући у виду заслуге Русије, Путина и руске дипломатије за Србију у Уједињеним нацијама и када је била у питању Резолуција о Сребреници и примање Косова у Унеско, али и за залагање за доследну примену Резолуције 1244 о Косову“, истакао је тада Марковић.

Србија име веома добру сарадњу са Русијом у политичком, а још више у економском смислу, оценио је председник Скупштине града Јагодине.

Вајари Ивановић и Црвенковић, су веома верно представили и бившег директора Зоо-врта у Београду и почасног грађанина Јагодине Вука Бојовића, која је у музеј постављена у децембру 2014. године и зато им је поверен овај одговоран посао, нагласио је Марковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи