Ове животиње стварно постоје?!

Захваљујући биолозима који су спремни да се упуте на велике морске дубине или да загазе у непроходне делове густих шума, до нас стижу фотографије на којима су створења за која би многи рекли да су резултат одличног познавања Фотошопа. Ипак, „дизајнер“ је природа...

Ове животиње стварно постоје?! Ове животиње стварно постоје?!

Од панда-мрава (на фотографији изнад), преко шарене стоматоподе, па све до бодљикаве агаме која личи на чудовиште из легенде о крволочним змајевима, ова бића задивљују својим изгледом.

Попут маштовитог дизајнера, природа је створила неке животиње које делују као да су настале укрштањем две или више врста. Један од егзотичнијих примера је венецуелански пудла-мољац, а по необичности у стопу га прати колибри лептир.

Иако делује као да се спремила за вечерњи излазак, ова ража неће вас пољубити, поручују биолози.

Ово је, наравно, само делић богате понуде фантастичних примерака животињског света наше планете.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи