Близнакиње рођене са различитом бојом коже!

Упркос томе што је Мила само два минута старија од Анаје, оне су потпуно различите. Једна девојчица је црнкиња са браон очима, док је њена сестра плавоока са светлом кожом и плавом косом. Појава таквог феномена има један у милион шанси да се догоди, али су девојчице прави доказ да се такве ствари заиста дешавају.

Мајка близнакиња Хана Јаркер открила је да су људи увек фасцинирани због огромног контраста, и да ретко поверују да су њих две уоште у сродству, преноси Дејли мејл.

Двадесетогодишња мајка из Сејла у Великој Британији тврди да већину времена проводи објашњавајући људима да су оне заиста близнакиње: „Кајл, њихов отац, јесте мелез, а ја сам бела, па су се на почетку наши пријатељи шалили говорећи: 'Шта ћете радити ако једно дете буде црно, а друго бело?', а ја сам говорила да су мале шансе за то. Сада се људи стално окрећу због наших девојчица. Не могу да прођем продавницом а да ме неко не заустави са питањем: Јесу ли обе ваше?, или, 'Да ли су у сродству?'“.

Близнакиње су рођене у априлу прошле године.

Tребало је да прође неко време док Хана није схватила да им се разликује боја коже. Скоро годину дана након њиховог рођења, разлика у боји је још израженија.

„У први мах је деловало да обе имају сличну боју, биле су тамније и мислила сам да су обе повукле на Кајла“, прича је Хана, „Међутим, после две недеље, било је јасно да је Мила повукла на оца, а да је Анаја сличнија мени.“

Госпођа Јаркер је додала да девојчице имају и потпуно различите карактере: „Као што и другачије изгледају, Анаја и Мила већ развијају своје личности. Мила је увек у покрету, она већ пузи, док је Анаја више опуштена. Не можемо да верујемо да су близнакиње – имају исти рођендан и исте родитеље, али су ипак комплетне супротности у сваком погледу“.

Oва ретка појава има милион према један шанси да се уопште догоди. Као двојајчане близнакиње, развијале су се одвојено и наследиле различите гене од сваког родитеља.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи