Снег блокирао и ММФ

Запослени у Међународном монетарном фонду у Вашингтону поново од данас долазе на посао, након што је канцеларија од прошле суботе била затворена због снежне олује која је погодила САД.

У то се Танјуг уверио када је, на мејл којим је економски уредник комуницирао са прес службом те институције, стигао „аутоматски“ одговор да је канцеларија „привремено затворена због невремена“.

ММФ је, иначе само једна у низу међународних институција, која је овог викенда била принуђена да обустави рад, јер запослени због снежних наноса нису могли да дођу до радног места.

Амерички АП преноси да је невреме паралисало и већи део државних институција, па је чак Представнички дом САД одложио гласање до фебруара због проблема с путовањима до којих је довела олуја. Из истог разлога, затворене су државне институције и школе у Вашингтону.

Одлазак на посао широм источне обале је отежан услед клизавих путева и поремећених транзитних линија.

До 85 милиона људи је било на путу олује, стотине хиљада грађана остале су без електричне енергије, а хиљаде онемогућене да путују због паралисаног друмског, железничког и авиосаобраћаја дуж источне обале.

Улице градова дуж обале Њу Џерзија биле су преплављење због високе плиме, док се страховало и због великих снежних падавина у појединим местима и слабе видиљивости, рекао је гувернер те савезне државе Крис Кристи.

У налету снежне олује назване Сноузила, која је погодила већи део источне обале, у САД је страдало најмање 30 особа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи