Алигатор појео провалника који је бежао од полиције!

Метју Риџинс са Флориде, осумњичен за низ провала, сусрео се са својом казном у облику алигатора, дугачким више од три метра, док је покушавао да се сакрије од полицијске рације.

Алигатор појео провалника који је бежао од полиције! Алигатор појео провалника који је бежао од полиције!

Тринаестог новембра пријављен је као нестао, а његово тело пронађено је десет дана касније, плутајући у језеру у заливу Берфут на Флориди.

Када су надлежни кренули да ваде тело из воде, мало је фалило да их нападне алигатор дугачак 3,3 метара, навео је мајор Тод Гудјир.

Неколико тренутака пре него што ће кренути у пљачку, 22-годишњи Риџинс позвао је своју девојку да би је обавестио да креће у пљачку са још једном особом.

Други осумњичени избегао је страшну судбину, за разлику од Риџинса, и тренутно се налази у притвору, али, како се наводи, не сарађује са полицијом.

Становници из залива Берфут позвали су полицију, рекавши да се два мушкарца у црној гардероби шуњају по двориштима. Одмах након позива, патроле са псима послате су на место догађаја.

Риџинс је, затим, позвао своју девојку и рекао јој да крећу да беже. Потрага се одвијала узалудно неколико сати, и на крају је прекинута.

„Вероватно је ушао у језеро да би се сакрио од полиције, и наишао на алигатора“, рекао је мајор Гудјир, додавши да се никада до сада није сусрео са случајем да се особа, кријући се од полиције, суочи са таквом животињом.

Рептил је успаван након што се понашао агресивно, нападајући особе задужене за проналазак Риџинсовог тела.

Његови остаци пронађени су у желудцу алигатора, а аутопсија је показала да је Риџинс преминуо од дављења након што га је животиња одвукла испод нивоа воде.

„Рекао бих да је, уколико желите да крадете од других људи, ово поетска правда“, прокоментарисао је један од житеља залива Берфут.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару