Читај ми!

Одушевио „Фејсбук“: Моја жена је херој!

Својим статусом на „Фејсбуку“ Боби Весон одушевио је стотине хиљада људи широм света. Није урадио нити написао ништа шокантно. Само је написао дирљиво писмо о својој жени.

„Ово је моја моја жена. Дрема. За сат времена пробудиће се, обући униформу и спремити се за посао“, почиње своје писмо Боби.

„Сви алати и ствари које су јој потребне за посао биће прикупљени и пажљиво прегледани. Шминку и косу брзо ће средити. Жалиће се да изгледа грозно, а ја се емпатично нећу сложити и додати јој шољу кафе“.

„Сешће на кауч са прекрштеним ногама испод себе и покушавати да попије кафу док се, срећна, игра са нашим дететом које пузи по њој. Понекад ће буљити у празно, мислећи да не примећујем, док причамо и тихо себе припремати за предстојећу смену“.

„Пољубиће бебу и мене, а онда отићи да се побрине за људе који имају најгори дан у својим животима. Саобраћајне несреће, повреде од ватреног оружја, експлозије, опекотине и преломи. Професионалци, сиромашни, пастори, зависници и проститутке. Мајке, очеви, синови, ћерке и фамилије. Нема везе ко сте нити шта вам се десило. Она ће се побринути за вас“.

„Доћи ће кући 14 сати касније о скинути ципеле које су шетале кроз крв, пљувачку, сузе и ватру од болних стопала и оставити их напољу“.

„Понекад неће хтети да прича како јој је било на послу. Понекад не може да дочека да прича. Понекад ће се смејати пре него што заплаче, а понекад ће само плакати. Невезано од свега тога, увек ће бити спремна за следећу смену“.

„Моја жена је болничарка. Моја жена је херој“.

Колику је реакцију изазвала Бобијева објава довољно је илустровати тиме да се „свидела“ више од 720.000 људи, подељена је 170.000 пута и има чак 40.000 коментара. Вест о томе стигла је и до познате водитељке Елен Деџенерес, која их је позвала у емисију.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару