Читај ми!

Иза решетака јер је украо пса па га офарбао?

Чак пет година затвора може једног младог Пољака коштати жеља да има шнауцера и то боје неба, пошто је патуљастог пса те расе украо, када га је власник оставио на неколико минута везаног на улици, а затим га офарбао у плаво.

Власник је прво мислио да је пас побегао, па га је тражио сам. Тек касније је дошао у полицију. Брзо се показало да је пса приметило обезбеђење једног фестивала, и то зато што је био небоплав, рекао је пољској телевизији ТВП.инфо портпарол полиције у Колобжегу, на обали Балтика.

Полиција је пса тако чудновате боје врло брзо нашла, у добром стању, а 21-годишњи младић је признао да га је украо зато што је увек желео да има баш таквог.

„Није, међутим, хтео да призна да га је он офарбао у плаво већ је окривио своју познаницу. На срећу показало се да је пас добро, зато што је офарбан бојом за косу“, рекао је полицајац.

Младић ће одговарати за крађу и за фарбање животиње, за шта му прети казна до пет година затвора.

Виго, осмогодишњи патуљасти шнауцер наставио је с власницима летовање у Колобжегу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи