Читај ми!

„Миговима“ пролећу на метар и по од земље!

Кажу да извођење вратоломија на граници лудости није реткост у либијском ваздухопловству. Међутим, ови снимци показују да нису само њихови војни пилоти модерне „камиказе“, већ и ови на земљи што мобилним телефоном покушавају што боље да ухвате бришући лет на висини од метар и по!

Непознати припадник либијских ваздухопловних снага, који очигледно не цени превише свој живот, решио је да покаже свима колико је вешт и храбар.

Судећи по снимку, то се тамо ради тако што седнете у „миг 23“ (један од неколико преосталих исправних летелица либијске војне авијације) и у бришућем лету пролетите на метар и по изнад писте!

Верујемо да је успео да задиви окупљене колеге од којих је неколицину и побацао по писти. Као што видите, ни они не маре превише за своју безбедност.

И, веровали или не, они ово готово редовно раде.

Можда у овој игри важи и правило „што их више пообара по писти то је бољи пилот“? Аеродромско куглање на либијски начин?

У сваком случају, циљ је да се постане звезда на Фејсбук страници "Air force libyan".

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи