Читај ми!

Oвако „лети“ нинџа!

Погледајте како изгледа када мотоциклом јурите 331 километар на час! И то не по савршеној тркачкој стази, већ, малтене, по градским улицама! Само највештији и најхрабрији могу ово. Џејмс Хилијер из Борнмута је један од њих.

Хилијер је достигао брзину од 331,5 км/х (уређај за мерење забележио 206 миља на сат) возећи „аждају“ - мотоцикл "Kawasaki Ninja H2R" на британском Острву Мен.

Кажу да ови друмови нису савршено равни. Па ипак, уз помоћ интегрисаног суперпуњача и 300+ коњских снага, поставио је нови рекорд за најбржи мотоцикл на затвореном јавном путу.

Круг који је он правио има око 60 километара.

„Било је лудо, једноставно лудо. Прве четири брзине су прошле у секунди, а убрзање је необјашњиво“, изјавио је за локални радио одважни „Кавасакијев“ тркач.

„Брз је свуда, и на успону је брз. Имао сам апликацију за мерење брзине 'Strava' укључену током читавог круга и током вожње по правцу, познатом као Салби, дао сам пун гас у највишој брзини и достигао сам 206 миља“, истакао је узбуђени Хилијер.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи