Читај ми!

Да ли је ово најразмаженија беба на свету?

Њен гардеробер је пун хаљина познатих светских дизајнера, а њена колекција накита садржи минђуше у вредности од чак 800 фунти и 2.800 фунти вредан „ролекс“ сат.

Витни Роланд никада не би пало на памет да изведе своју бебу Романи Роуз без њене 150 фунти вредне „гучи“ торбице и шала од кашмира савршеног за хладне дане, који вреди 190 фунти.

Дилема са којом се Витни често суочи је који пар из мноштва дизајнираних ципелица, да обује својој ћеркици. Иако то није посебно ни важно - јер Романи Роуз има само пет месеци, и наравно, она још увек не може да хода.

Ова беба, већ поседује велики број скупоцених хаљина, дамских шешира и различитих балетских сукњица, захваљујући њеној 20-годишњој мајци Витни Роланд као и баби и деди који су потрошили читаво богатство да би опремили бебин гардеробер.

Малену Романи сваки дан возе у неким од девет дечјих колица које поседује, вредних 1.450 фунти, која се бирају тако да се боја уклапа уз њену одећу.

Након дуге вожње и дугог дана бебу купају у пастелно розе кадици, коју су платили „само“ 400 фунти, а онда је успављују у 200 година старом кревецу, недавно обновљеном по цени од 2.000 фунти.

А пошто све ово изгледа није довољно, мама Витни најављује да ће за Божић своју бебу частити ручно прављеним креветом за принцезе који ће је коштати „тричавих“ 3.000 фунти и 500 фунти вредним "range rover"-ом, аутомобилом играчком.

„Све што радим, радим за Романи Роуз и желим да јој све буде лако кад одрасте“, каже госпођица Роланд, самохрана мајка која води салон лепоте и живи у Плимуту у Енглеској, са родитељима Кристином (39) и Морисом (52), који води успешан посао са кованим гвожђем.

„Када је Романи у једној од својих великих хаљина, она је толико срећна и насмејана јер тада добија много пажње“, рекла је Витни и додала: „Ако дође време када она не буде желела да буде тако обучена, бацићу све те хаљине и купити јој одећу коју она буде желела да носи. Бићу разочарана, али ћу је у потпуности подржавати.“

За сада ова беба је веома задовољна и постиже завидне успехе у изборима за мис и модним ревијама, а непрекидно добија и различите понуде модних агенција.

Она чак има своју Фејсбук страницу како би обавештавале пријатеље и обожаваоце о новим фотографијама и корацима у каријери. Али неибежно добија и разне окрутне коментаре.

„Када смо напољу људи говоре лепе ствари, као на пример: 'Види ову бебу са Гучи торбицом', али на интернету, људи су писали многе негативне ствари“, рекла је госпођица Витни и додала: „То је само њихово мишљење. Они имају право на то, али мислим да су сви они само љубоморни“.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару