Читај ми!

Корисници бесни – нови „aјфон“ се савија у џепу!

Власници новог „aјфона 6 плус“ непријатно су се изненадили када су открили да им се телефон савио након неколико сати проведених у џепу. Бесни корисници на друштвеним мрежама су се „захваљивали“ компанији „Епл“ на новим „флексибилним екранима“ својих телефона.

На друштвеним мрежама су се појавили негативни коментари везани за „ајфон 6 плус“. Неколико власника овог чуда од технике тврде да им се телефон савио.

„Телефон ми је неколико сати био у џепу, а ја сам седео и сада је сав савијен“, написао је један корисник.

Корисници нагађају да су нов, тањи модел и употреба алуминијума у његовој изради разлози због којих се нови „ајфон 6 плус“ деформише када је у џепу.

Сајт Мекруморс пише да се „мали, али растући број власника новог 'ајфона 6 плус' жалило да им се телефон савио, само дан након што је пуштен у продају“.

„Спустио сам телефон на сто и тек тада сам видео да се телефон потпуно деформисао“, наводи један корисник на сајту.

Власници новог „ајфона“ на Твитеру су почели да се жале, али и шале са проблемима новог телефона, а неки су контактирали и Тима Кука, извршног директора „Епла“.

„Ћао, Тиме, апсолутно обожавам нови 'ајфон 6 плус'. Омиљена опција ми је та што има флексибилан екран“, написао је шаљиво један корисник.

Наравно, већи је број корисника који кажу да су одушевљени новим моделом и да немају никаквих проблема са екраном.

„Носио сам 'ајфон 6 плус' целих пет дана у џепу, док сам се возио на ролеркоустерима и тобоганима у 'Дизниленду' и није се савио“, написао је Панцер на Твитеру.

„Епл“ још није одговорио на жалбе корисника.

Ова компанија је објавила да је већ продала преко 10 милиона нових „ајфона“ и да је тиме оборила све рекорде. Класичан модел „ајфона 6“ кошта 199 долара, док модел са екраном од 5,5 инча, „ајфон 6 плус“, кошта 299 долара.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару